Priser

Krokeide Bilpleie kan tilby en rekke tjenester. Ingen bil er lik og du som kunde har kanskje dine tanker om hva som skal gjøres. Vi kan gjøre alt fra en enkel jobb før salg til en grundig fullshine av en bil du bryr deg litt ekstra om. Vi ser derfor over bilen sammen med deg både for å se bilens tilstand og for å høre dine ønsker. Deretter avtales en fastpris for jobben, uansett hvor stor eller liten den skulle være. Dette kan gjøres i Oslo eller i våre lokaler i Vestby i Akershus.

Arbeidet utføres i våre lokaler i Svartdalsveien i Vestby, men vi er mobile dersom du har tilgang til et lokale/garasje med vann og strøm.

Vi kan også tilby pakke med produkter slik at du på best måte kan vedlikeholde din bil etter behandling. Alle våre kunder får dessuten rabatt på bilpleieprodukter hos www.concours.no

Priseksempler:

1-stegs polering

Enkel 1-stegs polering som fjerner lette vaskeriper og får opp glansen. Pakken inkluderer grundig utvendig vask, polering og til slutt voks fra Swissvax som beskytter lakken.

Personbil: fra kr. 5000 inkl. MVA
SUV: fra kr. 6000 ink.l MVA

2-stegs polering

2-stegs polering er for deg som har meget slitt lakk eller rett og slett ønsker noe litt ekstra for din bil. Pakken inkluderer grundig utvendig vask, grovpolering som fjerner vaskeriper/riper, finpolering for å virkelig få frem glansen og til slutt voks fra Swissvax som beskytter lakken.

Personbil: fra kr. 7000 inkl. MVA
SUV: fra kr 8000 inkl. MVA

Interiør

Vår interiørpakke inkluderer vask/rens av gulvmatter, rengjøring av dashbord, dørtrekk osv, rengjøring av glass, rens av gulvteppe og ikke minst rens av stoffseter/rengjøring og behandling av skinnseter.

Pris fra kr 2000 inkl. MVA